Vandflyver åbner året med at sætte prisen ned

Nordic Seaplanes flyver årets første tur mellem Aarhus og København i morgen

Efter planlagt vinterhi i januar og det meste af februar er vandflyruten mellem Aarhus og København fra Nordic Seaplanes nu igen klar til at komme i luften.

Det sker i morgen, onsdag, og det bliver med en ny prisstruktur, der gør det billigere at flyve med afgangene midt på dagen. 

Læs også 6.044 passagerer har rejst med vandflyet på seks måneder

Sidste år kostede det 1.800 kroner for en enkeltbillet, men på de mindre attraktive afgange starter priserne nu på 1.297. Priserne kommer til at gå op til 1.797, så prisen på de attraktive afgange bliver altså ikke sat op.

- Vi har det som køer, der om foråret snart skal på græs igen. Vi glæder os til at komme i gang og forventer os meget af sæson 2017. Med den nye prisstruktur mener vi bestemt, vi har et produkt der kan tiltrække endnu flere kunder, siger Lasse Rungholm, pilot og direktør for NORDIC Seaplanes, i en pressemeddelelse. 

Læs også Nu kan du også komme på sightseeing med den nye vandflyver

Lasse Rungholm forventer, at Nordic Seaplanes kan tiltrække kunder nok til at holde en fin forretning kørende.

- Vi sluttede 2016 sæsonen af med et rigtigt godt indtryk af, at erhvervslivet i både Aarhus og København sætter pris på den infrastruktur og fleksibilitet som den nye vandflyrute giver, og vi har derfor høje forventninger til den kommende sæson, siger han. 

01:38

Erhvervslivet jubler over ny vandflyrute - se mere i dette indslag fra 2016. 

Luk video