Vandet ramte Lenes kælder

Beboere i området omkring det oversvømmede vandtårn havde store problemer med vandmængderne

00:19

1 af 2

Millioner af liter vand fossede natten til lørdag ud af vandtårnet ved Haske Ringvej i det vestlige Aarhus. Selv om kommunen mener, at problemet blev løst hurtigt og smertefrit, så var der også beboere, der oplevede store gener ved lækket.

En af dem er Lene Kirstine Hüttel, der bor på Bispehavevej lige i nærheden.

Se: Vand fossede ud af vandtårn

- Omkring klokken 00.30 kunne jeg høre en masse vand, og jeg gik ud for at se, hvor det kom fra. Jeg ringede derefter til brandvæsenet, fordi jeg kunne se, at det kom fra vandtårnet, og at det kom med lynets hast, siger Lene Kirstine Hüttel til tv2oj.dk.

Hele hendes kælder blev oversvømmet op til knæene, og selv om Lene var hurtig til at få flyttet flere af sine ting fra kælderen var der alligevel meget, der gik tabt.

- Der var en masse baby-udstyr, som jeg har stående for en forening, der hedder 'Glæd børnene'. Det er legetøj, tøj og noget udstyr, som alt sammen er gået tabt, og det er super ærgerligt, siger Lene Kirstine Hüttel.

Hun fortæller, at der i dag er spredt en masse sand i området, som samler det sidste af vandet op, og at tilstanden er tilbage ved normalen.

Lene Kirstine Hüttel optog en video af oversvømmelserne. Se videoen øverst i artiklen.