Valg på vej? Valgplakater fylder ordrebogen hos trykkeri

Mens valgrygterne svirrer på Christiansborg, så står der valgplakater mange steder i ordrebogen hos Lasertryk.dk

01:52

Meget tyder på, at partierne har travlt med at gøre sig klar til valg. På Trykkeriet Lasertryk.dk i det nordlige Aarhus står der stakkevis af nytrykkede valgplakater.

- Så sent som i dag har vi fået en forespørgsel, og jeg tjekkede lige. Siden torsdag er der fire politiske partier, der har henvendt sig, fortæller Anders Grønborg, direktør i Lasertryk.dk.             

En af dem, der er forbi for at kigge på et prøvetryk, er Steen Thomsen fra Dansk Folkeparti. Også selvom de i partiet ikke er sikker på, hvem der skal være partiets kandidater endnu.

- Hvis der lige pludselig blev udskrevet valg. Og det er der jo noget, der tyder på i øjeblikket. Så kan vi ikke vente med at trykke alle valgplakater, til vi har holdt opstillingsmøder. Så vi er gået i gang allerede nu, siger Steen Thomsen, organisationskonsulent hos Dansk Folkeparti.

Hos Socialdemokraterne har man også sendt ordren afsted til trykkeriet. Folketingspolitiker Thomas Jensen fra Silkeborg har bestilt 2000 styks valgplakater. Han forventer et valg inden for de næste par måneder.

- Det handler om at være parat. For skal man først ud og bestille nogle plakatplader, når der er trykket på knappen, så kan det først være, man har dem, når valget er overstået, siger Thomas Jensen.