Ung mand udsat for groft røveri: Slået omkuld og sparket

24-årig blev overfaldet med slag og spark og frarøvet 2.000 kroner

Den 24-årige mand blev overfaldet, efter han havde hævet penge i en hæveautomat her ved Bazar vest i Aarhus.

En ung mand blev slået og sparket flere gange under et røveri ved højlys dagi det vestlige Aarhus. Østjyllands Politi hører gerne fra personer, der har oplysninger i sagen.

Manden, der er 24 år gammel, havde fredag eftermiddag klokken 14 hævet 2.000 kroner i en pengeautomat ved Bazar Vest i Aarhus. 

Da gik fra stedet for at gå af et stisystem nord for bazaren fulgte fire personer efter ham.

Læs også Ung mand sigtet for vold med baseballbat og kniv

- De overfaldt ham med adskillige slag. Da han faldt om på jorden, sparkede de ham også, men det lykkedes den 24-årige at stikke af til sidst, efter de havde frarøvet ham de 2.000 kroner, siger vagtchef Peter Thulstrup Jørgensen fra Østjyllands Politi.

Er gerningsmændene fanget på video?

Det er sparsomt med signalement af de fire gerningsmænd, der ifølge politiet beskrives som mænd, arabisk af udseende og mellem 16-20 år. Selvom røveriet foregik ved højlys dag, da politiet endnu ikke registreret nogle vidner til overfaldet.

Læs også Efter vild menneskejagt: Mand anholdt for forsøg på manddrab

Derfor hører Østjyllands Politi gerne fra dig, hvis du har oplysninger i sagen. Politiet kan kontaktes på telefonnummer 114.

- Nu fortsætter vi efterforskningen af sagen, og vi skal blandt andet kigge på videoovervågning fra Bazar Vest, hvor de fire gerningsmænd var inde inden røveriet, siger Peter Thulstrup Jørgensen.

Overfaldet skete i området her ved Bazar Vest i det vestlige Aarhus Foto: Google Maps