Ung mand sigtet for vold med baseballbat og kniv

En 27-årig mand fremstilles fredag i grundlovsforhør sigtet for grov vold med et baseballbat og en kniv ved en tankstation i Brabrand

00:18

Opdatering: Den 27-årige mand blev varetægtsfængslet i fire uger ved grundlovsforhøret. 

Tirsdag den 5. september kl. 18.35 udspillede der sig en voldsom episode ved tankstationen Circle K på Silkeborgvej i Brabrand. Ifølge politiet stak en ung mand en 30-årig mand flere gange med en kniv og slog ham i hovedet med et baseballbat. Nu er voldsmanden anholdt og sigtet i sagen.

- Den 27-årige anholdte har været eftersøgt de seneste par måneder og blev i går pågrebet i Kolding midtby. Der er yderligere en person anholdt i sagen, oplyser Østjyllands Politi.

Læs også Efter vild menneskejagt: Mand anholdt for forsøg på manddrab

Det 30-årige offer fik flere knivstik i sit ene ben og pådrog sig buler i hovedet efter slagene med baseballbattet. Han blev kørt på sygehuset til behandling, men har ifølge politiet ikke været i livsfare. 

- Han har angiveligt aftalt at mødes med en person, som han havde et udestående med. Men der dukkede så tre til fire andre op, hvor af en af dem var bevæbnet med et bat og en anden med kniv, hvorefter de gik løs på ham, sagde Jakob Christiansen, kommunikationsrådgiver hos Østjyllands Politi, til TV2 ØSTJYLLAND om episoden i september.

Vi er af den overbevisning, at det ikke er banderelateret. Der er efter vores overbevisning tale om et personopgør.

Jakob Christiansen, Østjyllands Politi

Ifølge Østjyllands Politi er der ikke noget, der tyder på, at sagen har nogen forbindelse til bandekonflikten, der i sommers prægede det vestlige Aarhus.

- Vi er af den overbevisning, at det ikke er banderelateret. Der er efter vores overbevisning tale om et personopgør. Nu har vi en masse efterforskning, som vi skal i gang med, har Jakob Christiansen tidligere sagt.

Du kan se video fra gerningsstedet den 5. september optaget af Local Eyes øverst på siden.