Ung mand ønskede 'god dag' til ekspedient efter endt røveri

Et røveri på en tankstation i Tilst torsdag aften endte med en høflig afsked fra den knivbevæbnede mand, der ellers havde optrådt truende

En 17-årig kvindelig ekspedient på en tankstation på Havkærvej i Tilst, havde i går en alt andet end god dag, da en kunde forvandlede sig til knivrøver.

Kunden kom, klokken 20.13, ind på tankstationen og bad i først omgang om en pakke cigaretter. Da ekspedienten vendte tilbage fra hylden med tobakken, havde manden trukket en kniv og forlangte at få udleveret alle pengene i kassen.

Den 17-årige fumlede lidt med kasseapparatet, hvilket gjorde manden utålmodig og fik ham til at råbe. Det lykkedes den kvindelige ekspedient at få åbnet pengekassen og placeret den på bordet, så manden kunne betjene sig selv.

Da røveren efterfølgende forlod tankstationen, passerede han den 17-åriges kollega som han ønskede 'god dag', inden han forsvandt fra stedet.

Signalement

Gerningsmanden beskrives som 20-25 år gammel, mellem 165-170 cm høj og skaldet med blonde totter. Han var under røveriet iført briller uden kant, en lang sort regnfrakke med hætte og sorte træningsbukser.

Andre særlige kendetegn ved røveren er ifølge politiet, at manden havde tics ved øjnene og at han stammede.

Østjyllands politi er nu i gang med efterforskningen, blandt andet ved hjælp af billeder fra tankstationens overvågningssystem.

Har du oplysninger i sagen, kan politiet kontaktes på telefon 114.

Eva Damholdt

Evas bolig skal sælges: - Det kommer til at ødelægge mit liv

fitness udenførs

Fitness rykker uden for: Kom til dans og styrketræning i alt slags vejr

Endelave Kaninoen

Gratis færger tiltrak tusindvis af ø-turister: Borgmestre takker nej til endnu en omgang

auh

Regeringen genindfører rettigheder: - Der er rum til at åbne

Bianca Skouboe 1 (1)

Bianca undrer sig: - Jeg har bevist, jeg kan arbejde uden at smitte

image00006

play Video: Få en eksklusiv rundtur på spritny hurtigfærge