Ung mand blev overfaldet og fik stjålet vens bil

En ung mand blev tirsdag aften hevet ud af en bil og overfaldet af fire ukendte gerningsmænd i det vestlige Aarhus. Det oplyser Østjyllands Politi.

Det var på Spobjergvej ud mod Holmstrupgårdsvej i Brabrand i det vestlige Aarhus, at den 20-årige blev overfaldet og slæbt ud af bilen. Foto: Google Street View

En 20-årig mand nåede ikke langt, da han tirsdag aften kørte fra Skjoldhøjkollegiet i Brabrand i en bil, han havde lånt af en bekendt.

En bil med fire mænd tvang ham til at stoppe, inden de hev ham ud af bilen og overfaldt ham.

- Manden holder for enden af Spobjergvej, da han i bakspejlet kan se en bil komme imod ham med meget høj fart. Bilen stopper lige bag ham og fire mænd hopper ud af bilen, hvoraf primært to af dem har kontakt med manden og truer ham, fortæller Janni Lundager fra Østjyllands Politi til TV2 ØSTJYLLAND.

Manden var lige kørt fra Skjoldhøjkollegiet i det vestlige Aarhus, da bilen med de fire gerningsmænd tvang ham til at stoppe op.

Ingen alvorlige skader

To af gerningsmændene, der beskrives som mørke i huden og iført hættetrøjer, truede den 20-årige til at udlevere sin telefon, pung og jakke. Derefter hev de manden ud af den lånte bil og overfaldt ham.

- De hiver ham ud af bilen og sparker og slår ham, mens han ligger på jorden. Efterfølgende kommer manden op på benene og løber sin vej, siger Janni Lundager.

Læs også Søn reddede sin fars liv på parkeringsplads

Da den 20-årige løber fra stedet, ser han hverken, hvad der sker med bilen eller de fire gerningsmænd, men kan høre, at begge biler kører afsted. Ifølge Østjyllands Politi kom manden ikke slemt til skade under overfaldet.

- Han havde fået nogle knubs og skrammer, men ikke noget alvorligt, fortæller Janni Lundager.

Signalementer

Østjyllands Politi har kun signalement af to ud af de fire gerningsmænd. De beskrives som:
 

A:

  • Mørk i huden
  • 20-25 år
  • 170-180 cm høj
  • Mørkt hår, kort i siderne og længere på toppen
  • Tykt, mørkt skæg, langt på hagen og kæben, men kort på kinderne og siderne
  • Var iført en mørk hættetrøje

B:

  • Mørk i huden
  • Spinkel af bygning
  • Under 175 cm høj
  • Var iført sort hættetrøje og skimaske

Bilen, som den 20-årige havde lånt af en bekendt, blev senere fundet efterladt på Rætebølvej i Brabrand.

Østjyllands Politi er nu interesseret i, om nogen har set episoden eller den bil, gerningsmændene kørte i. Bilen beskrives som en ældre model og muligvis sølvgrå. Politiet kan kontaktes på tlf. 114.