Ung kvinde dræbt af bilist: Politiet efterlyser vidner

En 23-årig kvindelig fodgænger er blevet dræbt ved en ulykke i det vestlige Aarhus.

Rettelse
Politiet meddelte i første omgang, at kvinden var 27 år. Hun var dog 23 år, fortæller de onsdag.

Artiklen er opdateret tirsdag klokken 18.31. 

Tirsdag eftermiddag er der sket et alvorligt færdselsuheld i krydset mellem Edwin Rahrs Vej og Åby Ringvej i Åbyhøj, hvor en 23-årig kvindelig fodgænger er blevet dræbt, oplyser Østjyllands Politi på Twitter. 

Politiet fik anmeldelsen klokken 15.00. Det stod hurtigt klart, at den 23-årige fodgænger, der var blevet ramt af en bil, havde fået så alvorlige skader, at hendes liv ikke stod til at redde. 

Den 27-årige mand, der kørte bilen, der påkørte kvinden, er efterfølgende blevet anholdt. Han er i øjeblikket ved at blive afhørt i sagen, fortæller Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Der er desuden tilkaldt en bilinspektør, der lige nu er i gang med at undersøge uheldsstedet nærmere. 

- Der er stadigvæk spærret, og vi arbejder på stedet med de tekniske undersøgelser, fortæller vagtchef hos Østjyllands Politi Christian Riis til TV2 ØSTJYLLAND. 

Østjyllands Politi vil dog meget gerne høre fra vidner til ulykken med henblik på at få klarlagt de nærmere omstændigheder.

Hvis du så, hvad der skete før, under og efter, at den 23-årige kvinde blev ramt af bilen, vil politiet meget gerne høre fra dig på telefon 114.

Trafikken var tirsdag eftermiddag spærret i nordgående retning på Ringvejen. Omkring klokken 18.00 var vejen igen farbar.
Trafikken var tirsdag eftermiddag spærret i nordgående retning på Ringvejen. Omkring klokken 18.00 var vejen igen farbar. Foto: Øxenholt foto

Uheldet betød, at Ringvejen fra omkring klokken 15.00 til 18.00 var spærret i nordgående retning. Omkring klokken 18.00 oplyser politiet dog på Twitter, at vejen igen er farbar, og at trafikken glider. 

 

porskjær

Skimmelsvamp: Børnehavebørn må flytte efter få måneder

Tina Nymark Juul

Politiet kendte sandheden: - De må træde tilbage

20200929-160321-l_68mb.jpg

Danmark tilslutter sig sjette forhåndsaftale om coronavaccine

Fællesskabets Hus plejehjem Skanderborg

playTo østjyske kommuner indfører besøgsrestriktioner på plejehjem

20190122-155819-5-1920x1281we

play Hundredevis af tomme fustager hos bryghus: - Det er jo ikke sjovt

25_seconds

playLegendarisk bokseklub fylder 100 år – fejrer det ved at vække fortiden til live