Ung aarhusianer tabte finale til Viktor Axelsen

Anders Antonsen tabte til Viktor Axelsen

Der var ikke meget at gøre for den 18-årige badmintonspiller Anders Antonsen fra Viby i Aarhus, da han mandag aften var oppe imod nummer seks på verdensranglisten, Viktor Axelsen.

I herresinglefinalen ved årets udgave af Copenhagen Masters vandt 21-årige Viktor Axelsen med cifrene 21-10, 21-15. Dermed vandt han turneringen for tredje år i træk.

Den unge badmintonspiller har leveret en stribe flotte kampe i løbet af 2015, men det er ikke blevet til førstepladser ved de store turneringer.

- Det er klart, at jeg vil gerne begynde at vinde nogle turneringer, nu hvor jeg har været i nogle finaler. Men jeg tager det lidt, som det kommer, siger Axelsen.

OL fylder meget for Axelsen

- Hvis jeg bliver ved med at tage en dag ad gangen i træningslokalet og på banen, så tror jeg på, at jeg rykker mig nærmere mine mål og drømme i 2016.

Ud over de prestigefyldte Super Series-turneringer, så er det altoverskyggende mål OL i Rio næste år. Og de olympiske lege fylder allerede en hel del hos danskeren.

Kometen i dansk badminton

- OL er det vigtigste for mig og for alle andre badmintonspillere, tør jeg godt sige. Jeg har spillet nogle gode kampe mod de bedste i verden, så selvfølgelig tør jeg godt drømme om at kunne gøre det rigtig, rigtig godt til OL, siger Axelsen.

Antonsen: Vildt fedt

Axelsens modstander ved mandagens Masters-finale, Anders Antonsen fra klubben Aarhus AB, fik på trods af nederlaget en god oplevelse i Falkoner Centret på Frederiksberg.

- Det var helt vildt fedt. Jeg skulle lige falde ned igen efter præsentationen, for det var virkelig sindssygt. Jeg har aldrig prøvet noget lignende, siger Antonsen.

- Jeg havde tænkt mig at kæmpe røven ud af bukserne og skrabe så mange point sammen, som jeg kunne, og få så meget spil ud af det som muligt. Og det lykkedes til tider, men nogle gange straffede han mig også bare tidligt i duellerne.

TV 2 | ØSTJYLLAND har tidligere lavet et portræt af den unge badmintonspiller fra Aarhus. Det kan du se her.

Skærmbillede 2021-01-21 kl. 17.47.44

playAarhus Universitetshospital laver forsøg med hjemme-coronatest

20210121-172854-L-1920x1280we

playTestcenter åbner i storcenter

20200122-140314-L-1920x1227we

Vind og regn aftager og giver plads til solrig weekend

Skærmbillede 2021-01-21 kl. 21.05.06

play Uenighed om regeringens kritik af langsomme lyntest: - Det er svært at gøre det hurtigere, end vi allerede gør

Skærmbillede 2021-01-21 kl. 19.45.37

Stor uenighed blandt politikere om oversvømmelser - kroejer står i midten og venter

Lars Østergaard

play Overlæge om den laveste positivprocent i fire måneder: - vi risikerer, at tallet kommer til at stige igen