Undervurderer aldrig en modstander

AGF-træner Morten Wieghorst er klar til aftenens kamp mod Kjellerup IF

Selv om aftenens modstander Kjellerup IF blot spiller i Danmarksserien, så advarer AGF-træner Morten Wieghorst mod at tage for let på opgaven i pokalturneringen.

- Vi skal først og fremmest respektere modstanderen. Vi må ikke tro, at det bliver med hænderne bundet på ryggen eller noget som helst i den stil. Det er et Danmarksseriehold, de ligger i toppen og har vundet fire kampe ud af fire. Jeg har aldrig undervurderet en modstander, for jeg ved, hvordan det kan gå, hvis man starter kampen sådan, siger Morten Wieghorst til AGF's hjemmeside.

Pokalturneringen byder altid på overraskelser, nogle større end andre. En Kjellerup IF-sejr ville være i den store ende, men lignende er set før.

- Vi har respekteret, at pokalchok kan opstå. De fleste af vores spillere er nok for unge til at kunne huske Skagen-Brøndby (Seriehold, der i 1987 slog Brøndby ud af pokalturneringen, red.), men det er et meget godt eksempel. Pokalchok sker, og vores formål med kampen er, at det ikke sker for os, siger Morten Wieghorst.

Kampen begynder klokken 20.15.