Uheldige Lange: Slut med skader

Jesper Lange er løbet ind i endnu en småskade i AGF, og dem gider han ikke mere

AGF-angriberen Jesper Lange har forstuvet foden. Det gjorde han i en reserveholdskamp mod Hobro for få dage siden.

- Jeg blev scannet i dag, (torsdag, red.) og der er forholdsvis meget væske i foden, så det er svært at se så meget. Men jeg kan allerede gå normalt på den, og det er jo gode tegn, siger Jesper Lange til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Skaden er bare en mere til samlingen for 29-årige Jesper Lange, der i den grad har haft problemer med småskavanker i AGF.

- Det har været en lidt dum tid med skader i AGF. Det er skidt med en skade igen, og jeg må forsøge at holde mig ude af de dumme småskader, som jeg har haft nok af nu. Nu må det være slut, siger Jesper Lange.

En skade kommer sjældent belejligt, men netop nu var måske et særligt slemt tidspunkt for Jesper Lange.

- Jeg sluttede rigtig godt af i opstarten, og jeg følte, at formen var der, og jeg præsterede blandt de bedste i forskellige test. Jeg havde en rigtig god følelse af, at jeg var tæt på holdet, så det er irriterende, siger Jesper Lange.

Nu glæder Jesper Lange sig til, at han igen kan løbe på sin fod, så han kan bidrage til at forsøge at spille AGF op i Superligaen igen.

- Oprykning er det eneste, vi har i sigte. Det pres bør vi kunne lægge på os selv, og den ambition har vi. Der skal sikres oprykning, siger Jesper Lange.