Udlandet jagter AGF-angriber

Har et godt øje til islandske Aron Johannsson

Med sine 12 mål i Superligaen for AGF i denne sæson er islandske Aron Johannsson kommet i flere udenlandske klubbers søgelys.

Islandske Aron Johannsson, der har gjort sig særdeles godt bemærket i AGF, er lige nu på flere udenlanske klubbers læber. 12 gange har han nettet for sin aarhusianske klub, der næppe vil slippe ham billigt, hvis muligheden byder sig, når transfervinduet åbner i januar.

Aron Johannsson har forlænget sin kontrakt med AGF frem til sommeren 2015, men mon ikke der bliver budt på den islandske bomber i sommerpausen.

- Jeg kan bekræfte, at der er udenlandske klubber, der følger ham. Det kan jo næsten ikke være anderledes, siger Aron Johannssons agent, Magnus Magnusson til sporten.dk.

I fint selskab

Den 21-årige AGF'er Aron Johannsson har i denne sæson skudt sig ind i det fine selskab. Lige nu ligger angriberen nummer seks på "Golden Shoe"-listen, som er en rangliste over europas farligste angribere. Aron Johannsson skal dog ikke føle sig snydt for en højere placering, da det blandt er en spiller som Barcelonas Lionel Messi, der ligger foran ham.

Faktisk har islændingen henvist både Zlatan Ibrahimovich og Falcao til lavere pladser.

Men om et salg bliver aktuelt i vinterpausen, afhænger af tilbuddet.

- Hvis der kommer et tilbud, som AGF accepterer, så ser vi på det, men Aron har ikke travlt. Han trives rigtigt godt i AGF og er glad for at have fået chancen, siger Magnus Magnusson til sporten.dk.