To tyve på rov i parkeret BMW

To gerningsmænd anholdt med hundepatrulje

Foto: Colourbox

En anmelder var hurtig til at få ringet til politiet, da han natten til mandag opdagede et par tyve, der listede frem og tilbage omkring en parkeret BMW på F. Vestergaards Gade i Aarhus C.

Politiet ankom til stedet kl. 04.40 efter hurtig udrykning. Politiet ankom med hundepatrulje og kunne kort efter anholde to gerningsmænd.

- Anholdelsen skete hurtigt og uden dramatik. Den ene gemte sig bag en bil, og den anden sad i den bil, de var kørt til stedet i. Vi havde hundepatrulje med, og mange gange gør det, at gerningsmændene forholder sig roligt, siger politikommisær hos Østjyllands Politi Marianne Morgen til TV 2 | ØSTJYLLAND.

I gerningsmændenes bil fandt politiet forskellige ting blandt andet sorte paneler, der var fjernet fra den parkerede BMW.

Politiet fik senere på natten anmeldelse om et tyveri fra endnu en BMW, der var parkeret på Dalgas Avenue i Aarhus, og videre efterforskning vil nu vise, om de to sager kan knyttes sammen.

De to anholdte er begge 20 år og fra Aarhus. De vil nu blive sigtet for tyveri fra personbil og løsladt efter endt afhøring.