TV2OJ får ny kollega i krimi

Aarhus-forfatter udgiver i dag sin ottende bog på Krimimesse

18:05

1 af 2

På 11 år har den aarhusianske forfatter Inger Gammelgaard Madsen skrevet hele otte bøger.

Den ottende bog i rækken blev officielt udgivet i dag på Krimimessen i Horsens, som er samlingspunktet for krimielskere, forfattere og andre med hang til spænding.

Hendes nye bog hedder 'Dommer og bøddel' og er en fortsættelse på historien om den italienskfødte kriminalassistent Roland Benito og journalist Anne Larsen.

I modsætning til de forrige bøger har den kvindelige hovedperson, Anne Larsen, valgt at begive sig ind på en ny karrieremæssig bane.

Tidligere arbejdede hun hos den lokale avis, men i 'Dommer og bøddel' har Inger Gammelgaard Madsen valgt, at hun skal arbejde på TV 2 | ØSTJYLLAND.

- Så synes jeg også, det var lidt spændende at komme inden for det med tv-verdenen, siger Inger Gammelgaard Madsen.

For at kunne skrive bogen så realistisk som muligt, afslører Inger Gammelgaard, at hun blandt andet valgte at kigge ind i en af TV 2 | ØSTJYLLANDs biler, som var parkeret i Aarhus.

På den måde fandt hun ud af, hvordan bilerne så ud og hvor mange personer, der kan køre i dem.

Inger Gammelgaard Madsen udgav sin første bog 'Dukkebarn' i 2004.

Du kan høre mere om, hvordan Inger Gammelgaard Madsens researcher i forbindelse med sine bøger og hvor hun har valgt at sælge dem, i et 18 minutter langt interview øverst i artiklen.

Interviewet er optaget i dag på Krimimessen i Fængslet i Horsens, hvor vært Anna-Louise Tranæs Didriksen interviewer hende foran et publikum.