Tre unge mænd sigtet for grov vold: Trampede offer i hovedet

I nat blev en 23-årig mand slået ned bagfra og efterfølgende trampet i hovedet og brystet. Kort efter blev tre unge mand anholdt

Overfaldet fandt sted foran baren Loulou ved åen i Aarhus. Foto: Google Street View

Loulou ligger i det centrale Aarhus på Åboulevarden. Foto: Google Maps

1 af 2

Natten mellem lørdag og søndag helt præcist kl. 2.22 udspillede der sig noget af et drama foran baren Loulou ved åen i Aarhus. En 23-årig blev udsat for grov vold, og er søndag middag stadig indlagt.

- Ofret blev skubbet omkuld, og da han ligger på jorden, bliver han trampet i hovedet og brystkassen, fortæller vagtchef hos Østjyllands Politi, Peter Tholstrup, til TV2 ØSTJYLLAND.

Man venter på svar fra blodprøver, som skal udelukke, at han har fået indre blødninger. Før man er sikker på det, bliver han ikke udskrevet.

Peter Tholstrup, Østjyllands Politi

Med hjælp fra vidner på stedet lykkedes det politiet kort efter at anholde tre formodede gerningsmænd på henholdsvis 21, 21 og 22 år.

De er nu sigtet for grov vold. Ofret befinder sig på skadestuen.

Frygter indre blødninger

- Her venter man på svar fra blodprøver, som skal udelukke, at han har fået indre blødninger. Før man er sikker på det, bliver han ikke udskrevet. Men vi betegner ikke hans tilstand som kritisk, siger Peter Tholstrup.

Muligvis vil en af de anholdte bliver fremstillet i grundlovsforhør og krævet fængslet for episoden i nat.

Læs også Fem markbrande på samme tid: Djursland på den anden ende

Han har nemlig ifølge politiet en forhistorie med lignende forbrydelser.

- Om vi vil kræve ham eller nogle af de andre fængslet, afhænger også af hvilke skader ofret ender med, lyder det fra vagtchefen.

Baren Loulou, hvor overfaldet foregik, ligger på Åboulevarden i Aarhus.