Tre skolepiger antastet af blotter ved gangtunnel

Episoderne er sket onsdag morgen i Aarhus

Østjyllands Politi har onsdag modtaget en anmeldelse om, at en blotter har antastet tre piger uafhængigt af hinanden onsdag morgen i Aarhus ved 8-tiden.

De tre episoder er alle sket i eller ved en gangtunnel under Hasle Ringvej mellem Januarvej og Kalendervej i det vestlige Aarhus ikke langt fra Hasle Skole.

- Vi har modtaget en anmeldelse om, at de tre piger fra skolen uafhængigt af hinanden er blevet antastet af en blotter i tunnellen, siger politikommissær Thomas Hinge fra Østjyllands Politi til tv2oj.dk.

Han fortæller, at politiet har haft patruljer i området onsdag formiddag, og at de også har haft en patrulje, som arbejder med børn og unge, ude i kvarteret.

Kontakt politiet

- Vi tager det her alvorligt, og hvis man har været udsat for noget eller set noget, skal man kontakte os, siger Thomas Hinge.

Østjyllands Politi kan kontaktes på telefonnummer 114.

Ifølge Østjyllands Politi beskrives blotteren som en mand, der er sydlandsk/mellemøstlig af udseende og almindelig af bygning. Han er mellem 170 og 180 centimer høj, 20 til 25 år gammel, og han har kort og mørkt hår. Han var iført en sort jakke af mærket Hummel (ikke en dunjakke) med hvide Hummellogoer på ærmerne. Han havde sorte joggingbukser på og røde underbukser med en sort elastik i toppen.

I det ene af de tre tilfælde bar han en sort hue, i det andet havde han hætten fra jakken over hovedet, og i det tredje var han uden hovedbeklædning.

Ifølge Østjyllands Politi har pigerne forklaret, at blotteren har en "gangsteragtig" måde at gå på, hvor han slingrer langsomt.

Anne Sophie Nieman Jensen

Bekymret elevrådsformand: - Nogle sidder som zombier foran skærmen

Skærmbillede 2021-01-25 kl. 11.41.32

playLars købte sin afdøde svigersøns pølsevogn – nu svines den til

Mink

Milliardaftale om erstatning til minkavlere ventes mandag

Pøt Mølle Frijsenborg Slotskro 1

playKromand presset af flytninger – frygter for den første tid efter genåbning

Retten i Randers byret byretten domstol

Mand sendt på psykiatrisk afdeling efter overfald på to kvinder

blå blink politi politibil patrulje

19-årig forsøgte at stikke af fra bøde og brækkede buskontrollørs finger