Tre skolepiger antastet af blotter ved gangtunnel

Episoderne er sket onsdag morgen i Aarhus

Foto: Google Maps

Foto: Google Maps

1 af 2

Østjyllands Politi har onsdag modtaget en anmeldelse om, at en blotter har antastet tre piger uafhængigt af hinanden onsdag morgen i Aarhus ved 8-tiden.

De tre episoder er alle sket i eller ved en gangtunnel under Hasle Ringvej mellem Januarvej og Kalendervej i det vestlige Aarhus ikke langt fra Hasle Skole.

- Vi har modtaget en anmeldelse om, at de tre piger fra skolen uafhængigt af hinanden er blevet antastet af en blotter i tunnellen, siger politikommissær Thomas Hinge fra Østjyllands Politi til tv2oj.dk.

Han fortæller, at politiet har haft patruljer i området onsdag formiddag, og at de også har haft en patrulje, som arbejder med børn og unge, ude i kvarteret.

Kontakt politiet

- Vi tager det her alvorligt, og hvis man har været udsat for noget eller set noget, skal man kontakte os, siger Thomas Hinge.

Østjyllands Politi kan kontaktes på telefonnummer 114.

Ifølge Østjyllands Politi beskrives blotteren som en mand, der er sydlandsk/mellemøstlig af udseende og almindelig af bygning. Han er mellem 170 og 180 centimer høj, 20 til 25 år gammel, og han har kort og mørkt hår. Han var iført en sort jakke af mærket Hummel (ikke en dunjakke) med hvide Hummellogoer på ærmerne. Han havde sorte joggingbukser på og røde underbukser med en sort elastik i toppen.

I det ene af de tre tilfælde bar han en sort hue, i det andet havde han hætten fra jakken over hovedet, og i det tredje var han uden hovedbeklædning.

Ifølge Østjyllands Politi har pigerne forklaret, at blotteren har en "gangsteragtig" måde at gå på, hvor han slingrer langsomt.