Tre har mistet livet på Genvejen siden april

- Ved sammenfletningerne under broerne bliver mange bilister utrolig nervøse og bremser ned

01:25

På Genvejen kommer markant flere bilister til skade i trafikulykker.

Senest tirsdag mistede en ung mand livet, da han havnede i den forkerte vejbane og kørte frontalt sammen med en modkørende minibus.

Tirsdag mistede en ung mand livet på Genvejen, hvor markant flere bilister er involveret i trafikulykker. Foto: Local Eyes

Genvejen ligger syd for Aarhus og forbinder motorvejene med Skanderborgvej. 

Hver dag bruger mere end 14.000 bilister vejen.

Siden april har der været mindst syv ulykker. I seks af dem er personer kommet til skade. Tre gange har det kostet en trafikant livet.

Læs også 19-årig mand dræbt i ulykke på Genvejen

- Jeg er lidt uforstående overfor det. For jeg synes faktisk, at det går godt. Men ved sammenfletningerne under broerne bliver mange bilister utrolig nervøse og bremser ned, siger Kenneth Pedersen fra Tranbjerg.

Også Østjyllands Politi undrer sig over de mange uheld på strækningen. Sammen med Aarhus Kommune og Vejdirektoratet vil de finde ud af, om de kan gøre en indsats for færre uheld på vejen.

Læs også Lastbiler kolliderede og spærrede genvej i morgentrafik

Genvejen er en kommunal vej, og derfor er det rådmand Kristian Würtz (S), der har det endelige ansvar. Han skriver i en mail til TV 2 | ØSTJYLLAND:

- Jeg har bedt vores tekniker rette henvendelse til Østjyllands Politi for sammen med dem at vurdere, om der er behov for at gøre noget, der kan øge sikkerheden på Genvejen.

I videoen øverst i artiklen kan du se mere om de mange trafikulykker på Genvejen.