Travlt døgn for Søren Larsen

Køretræt efter udtagelse til landsholdet

Søren Larsen har fået set en stor del af Danmark, efter at AGF-angriberen søndag aften blev udtaget til landsholdets kampe mod Cypern og Portugal i EM-kvalifikationen.

Larsen befandt sig i Parken i København, da han fik beskeden om sin landsholdsudtagelse. Inden AGF-angriberen mandag mødte op i Helsingør, måtte angriberen nemlig en tur forbi Aarhus for at hente sit pas.

- Jeg har kørt 8.000 kilometer på et halv døgn. Og så kørte jeg lidt mere. Nu er jeg så endelig landet her, siger Søren Larsen.

- Så jeg har kilometer nok i benene, fastslår han.

Et af de yderste mandater
Larsen, der senest var inde i landsholdsvarmen sidste sommer, kom med på et af de yderste mandater til de afgørende gruppekampe. Han har da heller ikke de store forventninger om spilletid.

- Jeg tager det stille og roligt og har et dejligt afslappet forhold til det. Jeg er her ikke for at lalle eller noget, men jeg ser det som en sidegevinst og leverer det, jeg altid gør, og så må jeg se, hvad det rækker til, siger Søren Larsen.

Er det specielt at stå i landsholdslejren igen?

- Det er fint nok. Jeg har prøvet det før.

- Udtagelsen er en belønning af det arbejde, jeg har lagt i tingene. Jeg har sagt, at det er en længere proces for mig at nå dertil, hvor jeg gerne vil være. Jeg er godt på vej, og det er jeg glad for.

- At jeg så får en landsholdsudtagelse oveni hatten er fedt, fastslår den humørfyldte angriber.

Danmark møder på fredag Cypern på udebane, mens Portugal venter fire dage senere i Parken.