Træner skuffet over indsats

Dumper 10 af sine 11 startende spillere

Ifølge træner Peter Sørensen fejlede taktikken ikke noget mandag mod Sønderjyske, da AGF tabte 1-3 og kom ned på jorden igen. Det gjorde til gengæld startopstillingen.

- Det var forkert, at 10 ud af 11 spillere startede inde i dag, siger Peter Sørensen med henvisning til midterforsvareren Anders Kure, der i trænerens øjne var eneste mand, der leverede varen.

Træneren var skuffet over sine spilleres indsats efter en kamp, som Sønderjyske greb nogenlunde an, som AGF selv gjorde, da holdet i sidste runde vandt på god organisering ude mod FC Midtjylland.

- Når man ikke er god nok med bolden til at udfordre Sønderjyske, så må man være tålmodige og vinde nærkampene, inden man kan vinde kampen i sin helhed. Det kunne vi ikke, og det fik vi så krydret med to større fejl, som gav dem to mål, siger Peter Sørensen.

AGF begyndte kampen med Martin Jørgensen i midterforsvaret, fordi han er god med bolden, og fordi Atle Roar Håland har nået en alder, hvor det ikke er let at spille så mange kampe, som AGF skal i påsken.

Martin Jørgensen så dog lidt mager ud flere gange mod de store sønderjyder - blandt andet ved det første mål, som var en høj bold hen over hovedet på ham og Anders Kure.

- Det viste sig ikke at være godt. Og det var ikke, fordi Martin spillede stopper, men fordi der var 10 spillere, som var langt under niveau. Og det er til gengæld også mit ansvar, for det er mig, der har sat holdet sammen i sin helhed, siger Peter Sørensen.

Comeback bragte glæde
De eneste jubelbrøl fra hjemmepublikummet kom, da Peter Graulund efter fem måneders skadespause blev skiftet ind, og da han scorede det reducerende mål. Noget Graulund selv var glad for, men også fandt logisk.

-   Der var ikke meget at juble over ud over det. Jeg synes, vi leverede en forfærdelig indsats. Det er selvfølgelig lidt ærgerligt at komme tilbage i en kamp, hvor vi stort set ikke er til stede, siger Peter Graulund.