Træner: Positivt med debutanter

Morten Wieghorst glæder sig over debut til unge AGF'ere

AGF, der allerede har sikret sig oprykning til Superligaen, spillede lørdag 2-2 mod Lyngby BK på udebane.

I løbet af kampen skiftede Morten Wieghorst to unge AGF'ere ind til deres debut på 1. førsteholdet. Det var de to U19-spillerne Malthe Dahl Overgaard og Michael Zacho, og AGF-træneren glæder sig over, at de kom i aktion.

- Det er positivt, at de to unge fik debut. Det er vigtige lærepenge for dem og en vigtig erfaring. Det, der er godt - især i forhold til Malthe, som spillede længst tid, er, at vi nu har nogle billeder på det, som han kan lære af, siger Morten Wieghorst til klubbens hjemmeside.

Se: AGF-nordmand fik hovedrolle

Han ærgrer sig over, at det ikke lykkedes for aarhusianerne at lukke kampen mod Lyngby i første halvleg.

- Jeg synes godt, at vi kan være lidt ærgerlige over, at vi ikke fik lukket kampen. Det kan godt være, at Lyngby vil sige det samme, for de havde også et par store chancer i anden halvleg. Men der var nogle kæmpe omstillingsmuligheder ved 1-0, og havde vi taget dem rigtig, var det blevet til en sejr. Men ret beset manglede der nok lidt kvalitet i de afgørende øjeblikke for at tage sejren, siger AGF-træneren og fortsætter:

- Så vi må i stedet tage et point, og vi skal huske på, at vi stadig kun har tabt én kamp i 18 kampe. Nu vil vi gå efter at vinde den sidste kamp på hjemmebane, og det glæder vi os til.

AGF spiller sæsonens sidste kamp på lørdag, hvor AB kommer på besøg i Aarhus.