Træner: En solid holdpræstation

Tilfredshed efter pokalsejr over Viborg

Foto: Ole Nielsen

Det var en længe ventet sejr, som i går kom i hus, da AGF bankede Viborg FF i DBU Pokalen.

De to Superliga-nedrykkere har kæmpet hårdt, men i de seneste to kampe har det været Viborg, som trak det længste strå.

Onsdag aften satte AGF så en stopper for Viborgs sejrsstime. Selvom det ikke var en sejr i Superligaen, var cheftræner Morten Wieghorst godt tilfreds med sine tropper.

- Det var en solid holdpræstation. Jeg glæder mig først og fremmest på spillernes vegne over sejren. Dem skal vi værdsætte, fortalte træneren umiddelbart efter kampen til AGF.dk.

AGF vandt 2-0 over Viborg. Samme cifre, som Viborg slog AGF med for bare 11 dage siden på NRGi Park i Aarhus.

Efter gårsdagens kamp fremhæver Morten Wieghorst blandt andet holdets nye spillere:

- Jeg synes, det så fornuftigt ud. Det var godt at score to mål og at holde nullet. Vi havde en ny målmand (Lukas Fernandes, red.) med, og det var vigtigt for ham. Kim Aabech viser, at han er en spiller, som vil være vigtig i den måde, vi gerne vil spille på. I det hele taget gør de det allesammen fint. Darnel Situ blev kastet lidt hovedkuls ind i det, men får vist sin aggressivitet og at han gerne vil have bolden, siger Morten Wieghorst.

Med en sejr over Viborg er AGF nu videre i pokalturneringen, hvor næste modstander hedder Superliga-kometerne fra Hobro.

AGF skal dog ikke vente så længe med at komme i kamp igen. På søndag venter endnu en Superliga-kamp, hvor holdet skal møde AB på udebane.