Tørner sammen på tv

Jacob Nielsen og Jan Schouby er gæster i Fodbold med Horup tirsdag aften klokken 19.55 på TV 2 | ØSTJYLLAND

I weekenden skrev Jan Schouby, chefredaktør på Århus Stiftstidende, et synspunkt i avisen om AGF, hvor han fremhævede en række - for ham - ubesvarede spørgsmål om klubben.

Blandt andet angående Morten Wieghorst, der er cheftræner i klubben.

- Wieghorst virker ikke altid som en mand, der er glad for sit job i AGF, og han har sendt meget blandede signaler på det seneste. Først var han utilfreds med valget af Jens Andersson som sportschef, og for nylig valgte han offentligt at kritisere Jacob Nielsen for ikke at forlænge aftalen med scout Erik Larsen, lyder det blandt andet fra chefredaktøren i synspunktet.

Avisens synspunkt er bestemt ikke blevet modtaget vel af AGF-toppen, og derfor har klubben i form af bestyrelsesformand Lars Fournais besvaret det med et åbent brev, hvor formanden langer ud efter Jan Schouby.

Her skriver Lars Fournais blandt andet:

- Du har ved flere lejligheder over for mig og andre i og omkring AGF givet udtryk for, hvor meget du holder af klubben, og der er ikke grænser for, hvad du vil gøre for at yde dit bidrag til, at vi lykkes med at bringe AGF tilbage til fordums styrke. Det kan jeg godt blive i tvivl om, at du reelt ønsker, når jeg læser så tynd en artikel, som denne.

På TV 2 | ØSTJYLLAND i aften, tirsdag, klokken 19.55 er Jacob Nielsen, direktør i AGF, og Jan Schouby begge gæster i debatprogrammet Fodbold med Horup.

Her er et af dagens emner netop stridighederne mellem AGF og Århus Stiftstidende i kølvandet på chefredaktørens synspunkt.

Du kan læse Jan Schoubys synspunkt her, ligesom du kan læse AGFs åbne brev samt chefredaktørens svar på dette.