Tina festede med Johnny Depp på kendt Aarhus-bar

Tina Deleurans bytur endte ganske usædvanlig, da hun pludselig stod sammen med Johnny Depp og drak champagne direkte fra flasken

Nogle byture er mere mindeværdige end andre, og for 45-årige Tina Deleuran fra Aarhus udviklede en venskabelig øl onsdag sig til en aften, hun nok sent vil glemme.

Her stødte hun nemlig ind i stjerneskuespilleren Johnny Depp, som tidligere onsdag havde spillet koncert i Horsens sammen med gruppen ’Hollywood Vampires’.

- Jeg var egentlig på vej hjem, og så står han pludselig der. Vi faldt i snak udenfor baren, og jeg spurgte, om jeg måtte få en cigaret. Så tilbød han mig at rulle en til mig, siger Tina Deleuran til tv2oj.dk.

Hun er af avisen Daily Mail allerede kendt som Johnny Depps ’mystery blonde’, men det tager hun med et smil.

- Vi drak en uskyldig øl. Det kan godt være, jeg flirtede lidt med ham, men der var ikke noget i det. Jeg tog en for holdet, siger Tina Deleuran med et grin.

Tina Deleuran er til daglig make up-artist, og hun havde været nede og se en ven spille musik, før de besluttede sig for at få en øl på Under Masken.

- Det var virkelig sjovt, og det endte rimelig sent. Jeg har altid syntes, at han var en rigtig fed skuespiller, siger hun.

Hun fortæller også, at skuespilleren fortalte hende, at han aldrig ser sine egne film.

Man ved altså aldrig, hvem man kan støde ind i til en onsdagsøl.