Tiltalt truede vidner i retten: - I er nogle stikkersvin

En 33-årig mand bliver i dag fremstillet i grundlovsforhør, efter han har truet to vidner og en forurettet i Retten i Aarhus

Østjyllands Politi oplyser, at manden bliver fremstillet i grundlovsforhør med henblik på varetægtsfængsling efter trusler. Foto: Henning Bagger - Scanpix

Det er ikke særligt smart at komme med trusler. Slet ikke når man i forvejen sidder i retten tiltalt for vold. Ikke desto mindre var det det, en 33-årig mand gjorde i Retten i Aarhus i går.

Den 33-årige mand fra Hørning er tiltalt i en sag fra september om vold mod en dørmand i Aarhus. Ifølge tiltalen havde den 33-årige slået dørmanden i hovedet og taget kvælertag på ham, da dørmanden ikke ville lukke ham ind.

Det er usædvanligt groft, at man på den måde truer vidner i retten.

Jakob Christiansen, pressemedarbejder, Østjyllands Politi

Under retssagen henvendte den 33-årige sig flere gange til både den forurettede og to vidner. Her sagde han blandt andet, at de var nogle stikkersvin, og at han ville komme efter dem.

- Det er usædvanligt groft, at man på den måde truer vidner i retten. Derfor bliver han nu fremstillet i grundlovsforhør med henblik på varetægtsfængsling, siger pressemedarbejder hos Østjyllands Politi Jakob Christiansen til TV2 ØSTJYLLAND.

Læs også Penge på vej til aarhusiansk togulykke-offers pårørende

Gentog truslerne udenfor

Truslerne fortsatte efter retsmødet foran Retten I Aarhus, hvor den 33-årige igen henvendte sig til de implicerede i sagen. Her gentog han truslerne om, at han ville komme efter dem, og at det ville få konsekvenser for dem, at de vidner.

Vi vil gerne have ham varetægtsfængslet, så han ikke igen kan true vidnerne.

Jakob Christiansen, pressemedarbejder, Østjyllands Politi

- Vi vil gerne have ham varetægtsfængslet, så han ikke igen kan true vidnerne. Indtil nu har han ikke været varetægtsfængslet, men grovheden i de her trusler gør, at vi ønsker manden varetægtsfængslet, siger Jakob Christiansen.

Manden bliver fremstillet i grundlovsforhør klokken 10.00 i Retten i Aarhus.

Læs også Familien til forsvundne Steffen: Hjælp os med at finde ham