Tilskadekommen tilskuer bliver udskrevet i dag

Den mand, der kom til skade under kampen mellem Hobro og AGF, bliver udskrevet i dag, lørdag

Hullet, som tilskueren faldt igennem.

1 af 3

Det dramatiske højdepunkt i Hobros 3-1-sejr over AGF fredag aften udspillede sig på tilskuerpladserne, hvor en mand faldt igennem mobiltribunen på DS Arena i Hobro.

Først gik meldingen på, at han havde trykket nogle ribben, men han er sluppet billigt, fortæller pressechef i Hobro Ole Kirchert Christensen.

Del af mobiltribune brast sammen under AGF-udekamp

- Det, vi har hørt fra hospitalet, er, at den pågældende tilskuer bliver udskrevet i dag med nogle knubs. Han er godt forslået, men det er ikke noget alvorligt, siger Ole Kirchert Christensen til tv2oj.dk.

'En kedelig sag'

Han kalder det for 'en kedelig sag', og klubben har sendt blomster til hospitalet, ligesom spillerne vil sende en hilsen til manden, der er Hobro-fan.

Nu vil klubben sikre sig, at sikkerheden er i orden, før der igen bliver mulighed for at se fodbold på den pågældende tribune.

- Vi har taget fat i vores leverandør og bedt dem gennemgå hele afsnittet, og hvis vi ikke vurderer, at der er den fornødne sikkerhed til den kommende hjemmekamp, vil vi iværksætte en anden løsning, siger Ole Kirchert Christensen.