Thomas Helmig ny på Northside-plakaten

Thomas Helmig, Bastille, Veronica Maggio og Phlake skal spille på Northside Festival i Aarhus til sommer

Foto: Torben Christensen - David Leth Williams - Bertrand Guay - Jens Nørgaard Larsen - Alle fra Scanpix

Thomas Helmig optræder på Northside lørdag den 10. juni. Foto: Torben Christensen - Scanpix

Bastille optræder på Northside fredag den 9. juni. Foto: BERTRAND GUAY - Scanpix

Veronica Maggio går også på scenen på Northside fredag den 9. juni. Foto: David Leth Williams, Scanpix

Phlake optræder på Northside lørdag den 10. juni.

1 af 5

Den aarhusianske musikfestival Northside har tirsdag offentliggjort, at blandt andre Thomas Helmig og engelske Bastille kommer til festivalen til sommer.

Dermed fortsætter musiknyhederne med at hagle ned over østjyderne i disse dage. Først var det Radiohead, så meldte Rammstein sin ankomst til Horsens, så Justin Bieber på væddeløbsbanen i Aarhus, derefter har rockbandet KISS annonceret en koncert i Horsens, og tirsdag har Northside så præsenteret den aarhusianske charmør på sin plakat for sommerens store musikfest i Ådalen.

Læs også Rockbandet KISS kommer til Horsens til maj

Aarhusianske Thomas Helmig behøver netop den store præsentation overfor de musikglade østjyder forud for sin første optræden på Northside. Med hits som ’Nu hvor du har brændt mig af’ og ’Stupid Man’ har han formentlig spillet sig vej ind i mange østjyske kvindehjerter.

Udover Helmig har Northside tirsdag offentliggjort, at engelske Bastille, der slog igennem med hittet 'Pompeii', også kommer forbi Ådalen.

Læs også Popstjernen Justin Bieber giver koncert i Aarhus

Også svenske Veronica Maggio har meldt sin ankomst, og mon ikke hun på sin spilleliste for plads til hittet 'Jeg Kommer' og 'Vi mot världen'. Sidste tilføjelse på Northside-plakaten denne tirsdag er en genganger. Det er nemlig Phlake, som dog til sommer rykkes op på en af de to store scener.

Northside Festival finder sted i dagene 9.-11. juni, og det ligger allerede nu fast, at Bastille og Veronica Maggio kan opleves fredag 9. juni, mens Thomas Helmig og Phlake går på scenen dagen efter.

Med de seneste tilføjelser til programmet ser Northside-plakaten foreløbigt således ud: Radiohead, Run The Jewels, Bastille, Veronica Maggio, Thomas Helmig, Mø, Phlake, Liss og Bisse.

Herunder kan du høre Bastille med 'Fake It'

Bastille - Fake It (Vevo Presents)