Tårnhøje Chris om Vild med dans: Det er kæmpestort!

218 centimeter og størrelse 54 i sko. Chris Christoffersen har stemplet ind i Vild med dans

På basketballbanen har Chris Christoffersen en klar fordel med sine 218 centimeter. På dansegulvet kan det derimod give en del udfordringer.

Ikke desto mindre fortryder den aarhusianske Bakken Bears-spiller ikke, at han har sagt ja til at deltage i TV 2-programmet Vild med dans.

Her gik han sammen med dansepartneren Luise Crone Dons videre fra den første udsendelse for præcis en uge siden. Fredag aften skal Chris Christoffersen forsøge at gentage bedriften.

- Man skal fokusere på det positive. Jeg er med i Vild med dans for fanden. Det er kæmpestort!, fastslår Chris Christoffersen i et interview til TV 2 | ØSTJYLLANDs Kurt Leth.

Den 36-årige basketballspiller er klar over, at det ikke er en fordel at være 218 centimeter høj og bruge størrelse 54 i sko i en dansekonkurrence. Alligevel mener han, at det er vigtigt at udfordre sig selv.

Bears-profil med i Vild med dans

- Jeg synes, det er super sjovt. Det er skide skægt. Det der med at udforske nogle ting, man normalt ikke ville være kommet ud i. Uden modet har vi ikke rigtigt noget. Så det er med at komme ud i nogle situationer. At vise mod og tage mod til nogle ting, siger Chris Christoffersen.

Dansepartneren Luise Crone Dons har aldrig tidligere danset med en mand, der er så høj som Chris Christoffersen. Det betyder dog ikke, at de er et dårligt match, mener hun.

- Jeg var lidt skeptisk til at starte med. Men nu er jeg fantastisk glad. Han er super engageret og har den samme arbejdsmentalitet. Højden i sig selv er ikke noget problem. Det er en udfordring - en sjov udfordring, siger Luise Crone Dons.

TV-indslag: Mød bjørnenes kæmpe fordel

Danseren Vicki Jo kender Chris Christoffersen fra Bakken Bears, hvor hun i dag arbejder som salgs- og marketingsdirektør. Hun mener, at Chris Christoffersen trods sin højde har en chance for at nå langt i konkurrencen.

- Han har nogle fordele, for han er sportsmenneske. Sportsmennesker kender sig selv, og de ved lige præcis, at de skal trykke på nogle knapper for at oppe sig. Det skal han bruge i Vild med dans, siger Vickie Jo, der tidligere selv har vundet dansekonkurrencen to gange.

Mød Chris Christoffersen i tv-indslaget øverst i artiklen. I aften på TV 2 kan du fra kl. 20 se, om han er i stand til at danse sig videre i konkurrencen.

Mette Frederiksen pressemøde

Folketinget skal beslutte, om Mette Frederiksen skal for en rigsret

gravid gravide kvinde kvinder barsel barselsorlov fødsel fødsler mave graviditet børn barn baby

Politikere stiller spørgsmål: Online fødselsforberedelse bør kunne tilbydes

blå blink politi politibil patrulje

DSB-medarbejder overfaldet: Bad mand om at tage mundbind på

Coronatest gennem næsen

Positivprocent fra lyntest har ligget under én i to uger

Vaccine dosis.

Dansk efterspørgsel på vaccine-rejser til Dubai: - Det er helt absurd

Float Studio (1)

Lukket fire gange af politiet: Nu forklarer ejer, hvorfor han bryder coronareglerne