Syndig økologisk glidecreme sælger som smurt i Kina

Den Aarhus-baserede virksomhed Sinful har netop vundet prisen som Danmarks bedste eksportvirksomhed inden for internet-handel

01:19

VIDEO: Det er blandt andet mærket Kaerlig, som kineserne er faldet for, fortæller Mathilde Mackowski, der er stifter og direktør for Sinful.

- Der er en sjov tendens i Kina lige nu, hvor kineserne ikke blot er nysgerrige på skandinaviske varer inden for design og tasker, men faktisk også sexlegetøj, så det føles helt naturligt for os at gå den vej. 

Sådan lyder det fra Mathilde Mackowski, der er stifter og direktør for online-sexshoppen Sinful.

Læs også Randers er Danmarks frækkeste by

Sinful har netop vundet prisen som Danmarks bedste eksportvirksomhed ved Foreningen for Dansk Internethandels årlige prisuddeling, og det skyldes ikke mindst, at den Aarhus-baserede virksomhed for nylig har kastet sig over det kinesiske marked.

Timingen var der bare, og vi er meget, meget glade for at prøve at teste det af.

Mathilde Mackowski, stifter, Sinful

Ifølge Mathilde Mackowski er det kombinationen af økologi og dansk-produceret, som kineserne synes er virkelig spændende.

- Noget af det, der er rigtig populært er et vores egne designs, som hedder Kaerlig, som er en økologisk serie med glidecremer og en gel, der gør en mere sensitiv som kvinde. Det er noget, der virkelig hitter dernede, siger hun til TV2 ØSTJYLLAND.

Vil sælge andre varer end herhjemme

Mathilde Mackowski og hendes forretningspartner Tonny Andersen har resarchet en del på kinesiske marked, inden de kastede sig ud i eksport-eventyret.

Læs også Kettlebells til underlivet: - Knib og nyd træningen af morkroppen

- Vi tænker ret stort, så for os var det helt naturligt, og vi har fået en god partner dernede. Timingen var der bare, og vi er meget, meget glade for at prøve at teste det af, siger Mathilde Mackowski til TV2 ØSTJYLLAND.

Vi er så sindssygt glade og overraskede og stolte over den her pris. 

Mathilde Mackowski, stifter, Sinful

Hun fortæller, at der er stor forskel på de varer, virksomheden vil sælge i Kina i forhold det skandinaviske marked.

- I Kina er der meget større pres på vores egne varer, for det er det skandinaviske varer, de er vilde med, så det er helt klart vores egne varer, vi har sørget for at pushe først. Normalvis pusher vi gerne andre brands først, men her det vores egne, siger Mathilde Mackowski.

Helt høj over pris

Over halvdelen af Sinfuls samlede omsætning kommer allerede fra udenlandske kunder, og det var blandt andet virksomhedens væksttal, der var med til at sikre dem sejren ved Foreningen for Dansk Internethandels prisfest i sidste uge.

- Vi er så sindssygt glade og overraskede og stolte over den her pris. Det er en kæmpe cadeau hver gang, man får en pris. At få prisen inden for branchen, inden for E-handel, det er jeg stadig helt højt over, siger Mathilde Mackowski.

Sinful blev stiftet i 2008 af Mathilde Mackowski og Tonny Andersen og tæller i dag over 80 medarbejdere.

Læs også Fræk julekalender fra Aarhus-virksomhed hitter hos voksne