Syge børn modtog stor check fra ildsjæl bag velgørenhedsløb

Allan Søndergaard har samlet knap 68.000 kroner ind i juni måned, hvor motionsglade mennesker kunne tilmelde sig cykelløbet 'Giv 24 timer til Syge Børn'

​​​​Initiativtageren til velgørenhedsløbet 'Giv 24 timer til Syge Børn' overrakte i dag årets check til Kirurgisk Børneafsnit på Aarhus Universitetshospital Nørrebrogade.

Checken lød på 67.961 kroner, og den blev modtaget med smil og glæde af både personale og børn, der lige nu er i behandling på Kirurgisk Børneafsnit.

Pengene blev samlet ind i juni måned, hvor motionsglade mennesker kunne tilmelde sig cykelløbet ved at betale 100 kroner, og så gik cykelturen ellers rundt på en rute omkring Brabrand Sø. 

Nogle af deltagere kørte i 24 timer og andre tog sig blot en kort tur. Mange penge er desuden kommet i hus gennem sponsorer.

- I år var første gang, vi oplevede, at vi havde solskin hele dagen og ikke ret meget vind - og ikke en eneste regndråbe.  Det var så dejligt at køre i år. Rigtig mange dukkede op derude, og det blev til i alt 90 mennesker, der enten kørte ture på cykel eller tog en rask gåtur, siger arrangøren Allan Søndergaard. 

Allan Søndergaard arrangerede sit første velgørenhedsløb i 2008, og siden har han samlet doneret 312.000 kroner til syge børn.

16.-17. juni 2018 stiller Allan Søndergaard endnu et løb på benene.

Se overrækkelsen af ved at klikke på videoen øverst i artiklen, som er filmet af Palle Hansen.