Superkids forgyldes

Modtager guldplader på Aarhus Rådhus

De flyvende "superbørn" fra Flying Superkids bliver senere i denne uge forgyldt, når de besøger Aarhus Rådhus.

De unge aarhusianske gymnastik-akrobater fejrer sammen med Aarhus Kommune, at salget af cd'er og dvd'er nu samlet har rundet 10.000 eksemplarer.

"Flying Superkids - På spring" blev produceret tilbage i 2006 og indeholdt en cd med nyskrevne popsange samt en dvd af børnenes show optaget i Musikhuset Aarhus. I 2009 kom opfølgeren, "Flying Superkids - Flyver igen", på gaden. Denne udgivelse bestod af en cd med nyskrevne popsange og en dvd af børnenes fantastiske show.

Nu fejrer pladeselskabet og produktionsselskabet succesen ved på onsdag at give Flying Superkids-børnene, cd-produceren, lys-udvikleren, komponisterne og Aarhus by ikke én, men hele to guldplader hver.

- Jeg er super glad for, at Flying Superkids har valgt at understrege deres stærke tilknytningsforhold til Aarhus ved at fejre guldpladerne på rådhuset. Det sætter en tyk streg under, at Flying Superkids ikke blot leverer et enestående show, men også er en fantastisk ambassadør for byen - både herhjemme og i det store udland, siger borgmester Jacob Bundsgaard (S) i en pressemeddelelse til TV 2 | ØSTJYLLAND.