Sunfly.dk holdt ikke hvad de lovede: Siden lukkede før konkurrencerne

Konkurrencesitet Sunfly.dk, der havde udnyttet Aarhus Charters navn, har ikke afholdt de konkurrencer, som de lovede

Foto: Colourbox

Aarhus Charter oplevede i august, at deres firmanavn, logo og billeder lå på en side, der hed sunfly.dk. På siden kunne man deltage i konkurrencer om lækre charterrejser ved at købe lodder helt ned til fem kroner stykket.

Men der var bare et men. Aarhus Charter kendte intet til samarbejdet. Derfor gik de ud og tog afstand fra sunfly.dk, som rejseselskabet mente virkede utroværdigt.

Efter udmeldingen fra Aarhus Charter var tv2oj.dk i kontakt med ejeren bag sunfly.dk, der benægtede, at der var tale om svindel. 

Læs også Aarhus Charters navn misbrugt: Advarer mod sunfly.dk

Efter eget udsagn købte sunfly.dk rejserne af Aarhus Charter, når vinderen af konkurrencen var udtrukket. Også selvom at de afrejsedatoer, der var angivet ved de forskellige rejser, lå før udtrækningstidspunktet – og ifølge Aarhus Charter var udsolgte.

- Vi har forbeholdt os i vores betingelser, at vi har ret til at ændre afrejsetidspunktet. Så tager vi fat i dem, der har vundet og finder ud af noget, lød forklaringen fra Mathias Jensen, der står bag sunfly.dk, dengang.

Vinderne af konkurrencerne skulle være blevet udtrukket den 22. september Sunfly.dk’s Facebook-side. Men det skete bare aldrig.

Læs også Sunfly.dk benægter svindel: Det er bare et PR-stunt

På hjemmesiden sunfly.dk fremgår det, at Sunfly har stoppet deres koncept.

- Vi har grundet problemer med betalingsindløser set os nødsaget til at stoppe Sunfly-konceptet midlertidigt. Derfor beder vi alle kunder henvende sig til vores kundeservice på kundeservice (a) sunfly.dk, hvorefter pengene vil blive refunderet, står der på hjemmesiden.

Tv2oj.dk kontaktede Mathias Jensen, der står bag sunfly.dk, mandag. Vi ville gerne vide, hvad man skulle gøre, hvis man havde købt lodder i konkurrencerne og ville have penge tilbage. Men han nægter at udtale sig.