Støtter tyfon-ofre

Særforestilling 1. december

Foto: Baaner Rasmus/Rasmus Baaner

Aarhus Teater støtter nu ofrene for tyfonen på Fillipinerne. Det sker med en særforestilling søndag den 1. september, hvor indtægterne fra forestilingen Brødrene Løvehjerte går ubeskåret til nødhjælpsarbejdet. Teatret håber, at forestillingen vil rejse omkring 100.000 kroner, hvis der kommer 500 gæster.

Det er skuespiller Thomas Bang, der selv medvirker i Brødrene Løvehjerte, som sammen med sine kolleger har taget initiativ til støtteforestillingen.

- Brødrene Løvehjerte er en familieforestilling, der handler om liv og død. Jeg håber, at aarhusianerne vil gå ind og se forestillingen, og at oplevelsen giver forældrene anledning til at tage en snak med deres børn om de frygtelige ting, der sker ude i den store verden, som fx tyfonen på Fillipinerne.

Direktør Henning Kærsgaard supplerer:

- Initiativet til at spille særforestillingen kommer fra medarbejderne og i første omgang skuespillerne. Alle har været enige om at bakke op om projektet ved at arbejde gratis og dermed gøre en god gerning over for mennesker i nød. Det er et fantastisk initiativ, som teatret naturligvis bakker op om, og jeg synes, det vidner om et sammenhold på teatret. Det er guld værd for en arbejdsplads, når sådanne idéer bliver ført ud i virkeligheden.

Man kan købe billet til særforestillingen af Brødrene Løvehjerte søndag 1. november kl. 11 og samtidig støtte nødhjælpsofrene her Billetpriserne varierer fra 115-300 kr.