Storskærmsbilletter bliver revet væk: Flere tusinde i kø

Fredag klokken 12 blev der frigivet gratis billetter til et storskærmsarrangement i Ceres Arena, og det har skabt over en times kø online.

Når det danske fodboldlandshold senere i november skal kæmpe for de rød-hvide farver ved VM, bliver de danske kampe vist ved et storskærmsarrangement i Ceres Arena i samarbejde med DR og TV2.

I alt bliver der plads til godt 6500 fodboldfans. Billetterne er gratis, mens skal bestilles på forhånd. 

Og da billetterne blev frigivet fredag klokken 12, var der efter få minutter over 2000 brugere i online kø for at få en af de eftertragtede pladser i Ceres Arena.

Skærmbillede 2022-11-04 kl. 12.02.45
Foto: Privatfoto

Danmarks første VM-kamp bliver spillet mod Tunesien den 22. november. Der bliver vist tre kampe, og hvis Danmark går videre, bliver ottendedelsfinalen også vist i Ceres Arena.

- I en slutrunde, hvor FIFA’s valg af værtsland er kontroversielt, har vi heldigvis mulighed for at samle danskerne omkring fodbolden herhjemme i Danmark - både foran tv-skærmene og til storskærmsvisning.

- Det er vigtigt for TV 2 at dyrke det store fællesskab, og vi er derfor glade for, at vi sammen med DR, DBU og to arenaer kan være med til at dele de store fodboldoplevelser med masser af danske fans, og vi ser frem til at dække landsholdets VM-deltagelse på tværs af vores platforme, siger Kristian Hyldgaard, indholdschef for TV 2 SPORT i en pressemeddelelse.

I sommeren 2021 blev de danske EM-kampe vist på storskærm i Ceres Park, hvor der var helt udsolgt. 

- Vi så i sommeren 2021, hvor meget det betyder for de danske fodboldfans, at de kan opleve kampene i en slutrunde sammen. Så det er fantastisk, at vi - sammen med TV2 og DR - igen kan tilbyde den mulighed i Ceres Arena og bidrage til en ny stor fællesskabsoplevelse, siger eventchef i Ceres Park & Arena, Hanne Bisbo Stadsgaard i en pressemeddelelse.