Store forventninger

Aarhus Teater præsenterede lørdag nyt program, hvor publikum blandt andet kunne opleve sangerinden Dicte fortolke nogle af John Lennons sange

01:47

1 af 2

Programmet for sæsonen 2015-16 på Aarhus Teater er netop blevet præsenteret, og publikum kan se frem til flere forestillinger, hvor der vil være flere forestillinger til børn end tidligere.

Overskriften for den kommende er sæson er Just Imagine med reference til teaterkoncerten med sange af John Lennon.

Og hos publikum, der i dag fik en forsmag på et par af forestillingerne, var der ikke tvivl om, hvilken forestilling, de glæder sig mest til.

- Jeg synes, det var rigtig godt, det de lavede derinde. John Lennon er den forestilling, jeg ser mest frem til at se, sagde Tilde Skougaard, der er pædagogstuderende i Aarhus, til TV 2 | ØSTJYLLAND efter præsentationen.

Det kommer ikke bag på konstituerede teaterdirektør Trine Holm Thomsen, at det netop er teaterkoncerten Imagine med sange af John Lennon, der har gjort indtryk på publikum.

- Vi ved jo, at musikdramtik er populært, jeg tror det har, noget at gøre med, at musik taler direkte til følelserne.

Det er sangerinden Dicte, der skal arbejde med John Lennons sange.

- Det er noget af det musik, jeg har hørt, siden jeg var lille, lille bitte. Han tør sige, forstil jer en verden uden krig, forstil jer en verden , hvor man kan leve sammen i fred, siger sangerinden om John Lennons sange.

Teaterkoncerten får premiere i slutningen af august i forbindelse med Aarhus Festuge.

Se hele reportagen fra præsentationen i videoen øverst på siden.