Store Europa-smæk til Bakken Bears

Bakken Bears startede skidt og sluttede skidt mod litauiske Juventus

Normalt er Juventus et navn, man forbinder med italiensk fodbold i topklasse, men i Litauen har de også et basketballhold, der hedder Juventus.

De satte onsdag aften Bakken Bears i stævne i anden runde af FIBA Europa Cup, som Bakken Bears overraskede stort og kvalificerede sig til.

Her er modstanden gået en anelse op i niveau, og det kunne mærkes i Litauen, hvor Juventus Utena, som klubben rigtigt hedder, kom klart bedst fra start og var foran med 15 point inden bjørnen rigtig var vågnet.

En stærkt slutspurt i første halvleg og en trepointsscoring i halvlegens sidste sekund fra Bakkens Bears' Darko Jukic gjorde dog, at Bakken Bears blot var bagude med 43-36 ved pausen.

Men det er ikke for ingenting, at basketball er nationalsporten i Litauen, og da værterne skruede op for tempoet i anden halvleg kunne Bakken Bears ikke følge med.

Kampen endte 91-67, og dermed endte det i en lille sæk for bjørnene, der nu har tabt to ud af to mulige i anden runde af FIBA Europa Cup.

På den positive side vil klubben glæde sig over, at nyerhvervelsen Shawn Glover fik debut, efter at hans spilletilladelse er gået i orden.

fartkontrol

Fra i dag: Færdselsindsats mod alle

Sne

Her kan der falde snebyger mandag

Skærmbillede 2021-01-24 kl. 20.49.53

playMaria venter sit første barn - men får ingen fødselsforberedelse

Dresslab

play SoMe-shopping vinder frem: - Det allerbedste er, at jeg har en kommunikation med mine faste kunder

e-boks

playSF vil forbyde beskeder fra det offentlige i ferier og weekend

Collage med antivac

Overlæge svarer på 6 spørgsmål fra corona-skeptikere