Stor succes med teaterkoncerter

Dansk rockband skal igen på de skrå brædder

03:28

1 af 2

Hvis man var i 2014 var vild teaterkoncerten 'Dagen Før' på Aarhus Teater, vil man højest sandsynlig også kunne lide teatrets næste store satsning.

I år vil det igen være lyden af Kim Larsens sange, der vil strømme fra scenen og ud over publikumsrækkerne. Denne gang bliver det i 'Teaterkoncert Gasolin', der skal opføres på Aarhus Teater.

'Teaterkoncert Gasolin' så første gang lyset i 1994 og er siden da blevet vist adskillige gange rundt omkring på de danske teaterscener.

På Aarhus Teater håber man, at koncerten vil blive en ligeså stor succes som sin forgænger 'Dagen Før', der fortolkede Kim Larsens tekstunivers.

Ifølge teatrets direktør Henning Kærsgaard har teaterkoncerten haft stor betydning:

- Det har da betydet meget, at vi har fået en masse af de skatteborgere, der betaler til teateret ind og se noget på teateret. Det har da også betydet noget for teaterets økonomi. Det skal vi ikke lægge skjul på, siger han til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Aarhus Teater har gennem årene opført en lang række teaterkoncerter med TV-2, Nick Cave, Beach Boys, Bob Dylan, Leonard Cohen, Mozart og Kim Larsen.

Både 'Dagen Før' og 'Teaterkoncert Gasolin' bliver produceret i samarbejde med teatret Aveny-T i København.

Forestillingen har premiere i Aarhus den 6 januar 2015 og vil blive vist frem til den 14. februar på Aarhus Teater.

Du kan se skuespiller Troels Lyby fremføre sangen "This Is My Life" i videoen øverst på siden.