Stor interesse for skøjtebanen i Aarhus

Der har været stor interesse for skøjtebanen i Aarhus, men nu lukker den

1 af 3

Søndag var sidste chance for at svinge skøjterne foran Musikhuset i Aarhus. Skøjtebanen lukker nemlig ned for denne sæson.

Banen, der måtte udskyde sin åbning flere gange, har været utrolig populær blandt de skøjteglade aarhusianere. Skøjtebanen har haft over 40.000 besøgende, siden den efter en månedlang forsinkelse åbnede i starten af januar.

- Det har været fantastisk at se, hvordan den nye skøjtebane er blevet taget imod af byens borgere. Der har været mange børn, unge og voksne på isen hver eneste dag, hvor vejret har været til det, siger Rabih Azad-Ahmad, rådmand for Kultur og Borgerservice i Aarhus Kommune.

Spot festival offentliggør ti nye navne

De cirka 40.000 besøgende på to måneder svarer til, at cirka 650 personer har taget en tur på isen dagligt siden åbningen i starten af det nye år.

Det er planen, at skøjtebanen skal åbne igen sidst på året. De skøjteglade kan stadig benytte Aarhus Skøjtehal indtil den 31. marts.

Også i Randers lukker byens skøjtebane ned, det sker den 1. marts, mens man i Horsens kan bruge byens skøjtebane på Rådhustorvet lidt endnu.

Nedenfor kan du se et indslag fra skøjtebanens åbning