Stor eftersøgning skal finde Jørn

Familien håber på hjælp fra frivillige

En stor eftersøgning i den kommende weekend skal finde Jørn Poulsen.

Det er nu 26 dage siden, at 68-årige Jørn Poulsen forlod hjemmet på Lykkensdalsvej i Brabrand ved Aarhus. Siden har ingen med sikkerhed set ham.

Familien leder og leder efter ham, og politiet har søgt med hunde, helikoptere og både på vandet. Alt sammen uden resultat, desværre.

I den kommende weekend arrangerer de pårørende en stor eftersøgning, hvor folk med ekspertise på området kommer for at hjælpe. Og her opfordrer familien aarhusianere til at komme og deltage i eftersøgningen.

Læs også Datter til forsvunde Jørn fra Aarhus: Vi bliver ved!

- Der er nogle personer fra frivilligorganisationen "Missing people Sweden", som har fulgt med i sagen fra Sverige. Nogle af dem kommer over som privatpersoner for at hjælpe med eftersøgningen. De har masser af ekspertise i, hvordan man laver den bedst mulige eftersøgning, siger Rikke Eirby, der er Jørn Poulsens datter.

Familien er godt klar over, at chancen for at finde Jørn Poulsen i live bliver mindre og mindre dag for dag.

Men lige meget hvad, så skal han findes, før familien kan komme videre og væk fra uvisheden.

- "Missing people Sweden" finder næsten altid den forsvundne. De kommer til Aarhus som private og ikke som organisation. Nogle af dem må have set, hvor håbløst en situation vi står i. De tager blandt andet en hund med, der kan snuse sig frem til lig, hvis der for eksempel er en død person i vandet, siger Rikke Eirby.

Læs også Familien til forsvundet 68-årig: Find vores far

Hun håber, at så mange som muligt vil deltage i eftersøgningen i løbet af weekenden. Eneste krav er, at man skal være fyldt 18 år.

Og kan du dykke, har du en båd, eller har du på nogen måde ekspertise eller udstyr, der kan bruges i eftersøgningen, vil familien gerne høre fra dig.

Det vil være mulighed for at deltage i eftersøgningen af Jørn Poulsen på flere tidspunkter i løbet af weekenden.

Du kan læse mere op den store eftersøgning på Facebook, hvor familien har lavet gruppen "Hjælp med at finde vores far."

- Man må meget gerne sprede budskabet og invitere venner og familie, siger Rikke Eirby.

Det er endnu ikke bestemt, hvor mødestedet for eftersøgningen bliver, men det vil snarest blive meldt ud på gruppen på Facebook.