Stolt direktør vil nu have nyt stadion

AGF-direktør Jacob Nielsen vil have et nyt stadion efter en kraftpræstation fra klubbens fans

Det er ingen hemmelighed, at AGF-direktør Jacob Nielsen er fortaler for et nyt stadion i Aarhus og en ny hjemmebane til AGF.

Men efter 1-2-nederlaget i Parken i pokalfinalen mod FCK, var der endnu en gang grund til at finde ønsket frem - på grund af AGF-fansenes indsats.

Slagen DC: Vi gav alt men det var ikke nok

- Det var yderst bevægende. En helt voldsom oplevelse, som jeg for at være helt ærlig ikke har ord for. De har alle sammen haft en fantastisk dag i Fælledparken, og jeg synes, vi har ære af kampen. Vi har vist, at der er rigtig meget at bygge på for AGF, siger Jacob Nielsen.

For at få bedre forudsætninger for den slags i fremtiden, mener han altså, at der skal et nyt stadion til Aarhus.

AGF taber finalen: FCK spolerede den hvi'e drøm

- Vi skal have bygget et ordentligt stadion. Det har vores fans fortjent. Den kampagne har vi haft hele tiden. Jeg synes bare, i dag var et kæmpe bevis. Jeg var ked af, at der ikke var 31 pladser fyldt med byrådsnumser, så ville de have oplevet hvilken stemning, der kan skabes på et ordentligt fodboldstadion.

AGF havde inden kampen inviteret alle byrådsmedlemmerne i Aarhus Kommune med til kampen i Parken, men tilbuddet blev afslået, fordi det blev vurderet til at være for stor en gave til at være etisk forsvarligt.

Hør mere øverst i artiklen.