Stod i lang kø for gratis burgere

Nyåbnet burgerbar i Aarhus oplevede stor interesse

Foto: Christoffer No

Hvis du bevægede dig gennem Østergade i Aarhus i går, blev du med stor sandsynlighed mødt af en lang kø af mennesker.

Årsagen var, at den nye burgerbar WeDoBurgers havde første åbningsdag, og det blev fejret med gratis burgere til aarhusianerne.

Fra klokken 11 lørdag formiddag til klokken 20.30 om aftenen blev der ifølge medindehaver Christoffer No langet 1.350 cheese- og hamburgere over disken.

Se også: Burger-amok på lørdag

På forhånd havde mere end 8.500 burger-elskere tilmeldt sig åbningsarrangementet, men ejerne vidste godt, at det ville være en umulig opgave at nå at lave så mange burgere.

- Vi kunne ikke gøre det hurtigere, end vi gjorde, så jeg er stolt over, at vi nåede så mange, siger Christoffer No til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Om det var det skønne forårsvejr eller duften af burgerbøffer, der lokkede folk til, vides ikke. I hvert fald strakte køen sig ifølge Christoffer No flere hundrede meter - fra Østergade og hen ad Hans Hartvig Seedorfs Gade.

I dag på burgerbarens anden åbningsdag skal man have penge af lommen for at smage en burger.

- Der har allerede været omkring 40 kunder her til formiddag, så vi regner med, at det bliver lidt mere stille og roligt i dag, siger Christoffer No.

Der var i alt kaldt otte mand på arbejde i går for at lave og servere burgere.

Christoffer No ejer burgerbaren sammen med Daniel Sørensen, som er kendt fra slut 1990'ernes musikscene under kunstnernavnet 'Danny Kool'.