Stinne ligger i støjhelvede

En mors frustration over forholdene på Skejby Sygehus er blevet delt i stor stil

Foto: Privatfoto / John Kristensen. Collage: TV2OJ

En video på Facebook er i skrivende stund blevet delt flere end 12.000 gange.

Det er Stinne Juhl, der har lagt videoen op. Hun er netop blevet mor til en dreng, der er født for tidligt, og barnet er derfor indlagt sammen med sin mor på børneafdelingen på Skejby Sygehus.

I videoen kan man høre, hvordan det, der tilsyneladende er trykluftsbor og vinkelslibere larmer voldsomt.

Du kan se videoen på Facebook her

- Jeg beklager, at denne mor og hendes barn har oplevet så store gener fra byggelarm. Jeg ved ikke endnu, hvorfor håndværkerne ikke er blevet stoppet. Det er en klar fejl. En mulighed er, at vi fra ledelsens side ikke har været gode nok til at melde ud, hvad der skal ske i de tilfælde, hvor larmen bliver for generende for patienterne. Derfor holder vi nu et møde med byggefolkene i morgen mandag, hvor vi vil lave nogle helt klare retningslinjer for, hvor og hvornår der må larmes, og hvad der skal ske i tilfælde, hvor larmen bliver for generende for patienterne, siger Rune Weis Næraa, der er ledende overlæge på børneafdelingen på Skejby Sygehus til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Han anerkender, at byggeriet skulle have været stoppet.

- Larmen er kommet fra et byggeri på etagen nedenunder. Man har satset hårdt på at få overstået byggeriet hurtigst muligt, så larmen hurtigst muligt kunne holde op igen. Men det er helt klart, at vi skulle have stoppet byggeriet, da man blev klar over, at det var generende for moren og hendes barn, siger han.

- Normalt ville vi have flyttet mor og barn, men i dette tilfælde ligger de på en særlig stue, og derfor har det ikke været muligt at finde en anden stue til dem. Vi skal nu have undersøgt, hvorfor håndværkerne ikke blev stoppet. Det skulle de helt sikkert have været, siger Rune Weis Næraa.