Stille protest på tribunerne

Ingen slagsange og kampråb under Brøndby-AGF

De to klubbers fans mener nemlig, at de i de seneste dage er blevet stemplet som en samling voldsmænd, og derfor vil de markere deres utilfredshed ved ikke at bakke deres hold op som vanligt.

- Der bliver ikke sang, trommen og klappen, sådan som vi er vant til at høre det, siger næstformanden i AGF Fanclub Aarhus, Lisa Kaae Kildsgaard til Stiften.dk.

I en fælles pressemeddelelse fredag forklarede Brøndby og AGF's officielle fanklubber, at de føler sig stigmatiseret og sat i bås, og Lisa Kaae Kildsgaard, der er næstformand i AGF Fanclub Aarhus, mener at klubbernes udmelding er alt for hård.

- Vi ønsker at markere vores utilfredshed med ikke at være blevet taget med på råd af vores klubber før de tog den her panikbeslutning, som for os forekommer at være helt ude af proportion med virkeligheden, siger hun.

Klubbernes advarsel til deres fans kom efter de uheldige episoder på Aalborg Stadion søndag aften, hvor FCK-tilhængere flere gange fik kampen stoppet, fordi de affyrede romerlys og fyrværkeri.

TV 2 | ØSTJYLLANDs Karsten Skov Villadsen har taget turen til Brøndby - hør hans vurdering af fanklubbernes aktion i dagens nyheder kl. 18 og 19.30.

Kampen fløjtes i gang kl. 18.00.