Stig Tøfting: Patienten døde

Glæder sig over opbakningen fra AGFs fans

Det er med blandede følelser, at den tidligere professionelle fodboldspiller Stig Tøfting i dag kan se tilbage på gårsdagens aktion forud for den vigtige AGF-hjemmekamp mod OB.

Stig Tøfting glæder sig over, at det lykkedes at samle flere end 100 fans til en fælles march til NRGi Park, hvor kampen mod OB skulle spilles.

Trods de inkarnerede AGF-fans store vokale opbakning lykkedes det dog ikke for aarhusianerne at vinde slaget. Kampen blev i stedet vundet af OB med 1-0.

Stig Tøfting erkender, at AGFs chancer for at undgå nedrykning efterhånden er små.

Se: VIDEO: Derfor bakker vi op

- Tak for en kæmpe opbakning til vores lille forsøg på at skabe lidt opmærksomhed og support til de Hvide fra Fredensvang. Vi kan vist godt sige, at operationen lykkedes, men patienten døde, og 6 point i de næste to kampe imod FCV og Sønderjyske, virker fuldstændigt urealistisk, når man er mere ufarlig end smerten fra en sten i hovedet fra 10. sal, vil påføre, skriver Stig Tøfting på Facebook.

- Vi lever i håbet og VI GIVER ALDRIG OP, men vi har satme brug for mirakler og helst tre, fortsætter han med henvisning til sæsonens tre sidste og altafgørende kampe mod henholdsvis FC Vestsjælland, Sønderjyske og AaB.