Stereo Studio holder konkurssalg i Aarhus

Aarhusiansk auktionshus skal stå for at sælge mere end 300.000 varer

Hvis man har et familiemedlem eller en ven, der elsker at høre musik, spille computerspil eller se film, så er der gode muligheder for få billige julegaver i hus.

Butikskæden Stereo Studio gik for få uger siden konkurs, og det betyder, at konkursboet lige nu ligger inde med 300.000 usolgte varer.

For at komme af med de mange dvd-film, computerspil og andre artikler og dermed skrabe penge sammen til konkursboet, har det aarhusianske auktionshus Auktionshuset Dab fået til opgave at arrangere et lagersalg.

Lagersalget begynder den 2. oktober og løber frem til jul i en industribygning i Højbjerg. Det er ifølge direktør for Auktionshuset Dab, Kåre Madsen, det eneste lagersalg i Danmark forbindelse med Stereo Studios konkurs.

Auktionshuset Dab beskæftiger sig til daglig udelukkende med salg af konkursboer. Den seneste uge har medarbejderne haft travlt med at flytte varer fra Stereo Studios 12 butikker i Danmark til Højbjerg:

- Halvdelen af varerne fra butikkerne er flyttet nu, og vi regner med at nå resten i denne uge, fortæller direktør Kåre Madsen til tv2oj.dk.

Lagersalget kommer til at foregå på Bjødstrupvej 20B i Højbjerg og vil have åbent alle hverdage og i december også søndage.

- Det er ret godt timet (ift. julen, red.). Vi vil løbende fylde op med varer, så hvis man kommer en måned efter, at lagersalget begynder, så vil man kunne finde nye ting, siger Kåre Madsen.

Rabatterne til lagersalget være på mellem 25 og 50 procent.

Så meget kan du spare til lagersalget

solcelle solceller solcelleanlæg

playKrav om 500 meters afstand mellem solceller og landsbyer droppes

Pernille Blossom

playCorona kickstartede drømmen: Pernille snitter på livet løs

Endelave vaccination

83-årige Jørgen fik første stik på Endelave

Henrik Ullum SSI

SSI med kritik af Pfizer: I leverer ikke, det vi har aftalt

Makram Stige Drøgemüller

Stine giver knyttede kram: Hvis jeg får én til at smile, er mit arbejde gjort

Vindstød

Stormlavtryk i Nordsøen sender torsdag kraftigt blæst til hele Danmark