Steffen Rasmussen: Det bliver stort

AGF har stor opbakning, når de torsdag går på banen i Parken

04:54

1 af 2

Torsdag går AGF på banen med muligheden for at vinde klubbens første trofæ i 20 år. Modstanderen er et af Danmarks allerbedste fodboldhold og Superligaens tophold, FC København.

- Vi glæder os jo helt vildt, nu nærmer det sig, og vi kan se frem til en stor kamp derinde med en flot kulisse, siger Steffen Rasmussen.

Glen før braget: FCK optræder top-arrogante

Med sig i ryggen har AGF kæmpe opbakning i form af omkring 19.000 medrejsende fans, der skal sikre, at Parken til finalen kommer til at føles som alt andet end FCKs hjemmebane.

- Det bliver rigtig stort, jeg glæder mig sindssygt til at se parken klædt i AGFs farver for det bliver den, så det bliver en stor oplevelse, siger Steffen Rasmussen.

Satset på pokalen

Mens resultaterne har været forrygende i årets pokalturnering, har det set anderledes svært ud i Superligaen, siden AGFs nye cheftræner, Glen Riddersholm, trådte til. Klubben har stadig til gode at vinde første ligakamp i foråret.

- Vi føler os klar, jeg synes, at holdet har præsteret rigtig godt i DBU-pokalen. Vi har vist, at vi på udebane mod både superligaens nummer to og nummer tre har kunne spille til nul, og vi har scoret fem mål i alt i de to kampe. Så vi har prioriteret pokalturneringen, fordi pokalen er vigtig i AGF, siger Glen Riddersholm.

Øverst i artiklen kan du se interview med Steffen Rasmussen og Glen Riddersholm

Nedenfor kan du se et interview med Danny Olsen