Steffen Brandt: Der er ikke så meget pis med Bogfinkevej

Søren, Lau og Mads fra Bogfinkevej er underspillede og nede på jorden - ligesom bandmedlemmerne i TV-2

- Vi vil godt præsentere jer for et Aarhus-band, som I kommer til at høre rigtig meget mere til.

Sådan lød det, da TV-2-forsanger Steffen Brandt i sommer introducerede rap-trioen Bogfinkevej ved en koncert i Tivoli Friheden.

quote Livet det går op og ned, men her går det sgu' fint nok.

Fra 'Solen Skinner Altid På Den Anden Side Af Skyerne'

Bogfinkevej har hen over sommeren været 'supporting act' for TV-2, og Steffen Brandt er begejstret for de tre gutter i bandet.

TV-2-forsangeren blev opmærksom på Bogfinkevej, da han hørte nummeret 'Smilets By', der er en hyldest til Aarhus. Sangen hittede i 2016 på sociale medier, og det var 'Smilets By', der satte Bogfinkevej på landkortet hos pladeselskaber og branchefolk. 

Siden da har Søren, Lau og Mads fra Bogfinkevej fået folk til at smile med numre som 'Iben Hjejle' og senest 'Solen Skinner Altid På Den Anden Side Af Skyerne', hvor den danske musiker Wafande også synger med.

- Vi synes, der er noget umiddelbart og ukunstlet over sangene, og det viste sig, at bandet faktisk er på samme måde. Ikke så meget pis, som vi siger i Aarhus V, lyder det fra Steffen Brandt.

VIDEO: Her kan du se Bogfinkevej spille med TV-2

Stor kærlighed til Smilets By

Vejen Bogfinkevej ligger netop i Aarhus V, og det er i en blok på denne vej, at bandet Bogfinkevej blev født. Gutterne fra bandet er rundet af det aarhusianske rapmiljø, og Aarhus er en stor del af bandmedlemmernes selvforståelse.

quote Der er noget underspillet over den samlede approach, som vi siger, og det er vel egentlig sådan både vi i TV-2 og Bogfinkevej ser os selv.

Steffen Brandt, TV-2

- Vi er præget af en stolthed over at være fra Aarhus. Det kan simpelthen ikke være rigtigt, at vi alle skal rende rundt og lege københavnere. Vi kan sgu godt lide den her by, vi kan godt lide at være hjemme. Det er en dejlig følelse, siger 27-årige Søren Karim Bech fra Bogfinkevej.

Ifølge Steffen Brandt har Søren, Lau og Mads da også svært ved at skjule, at de er fra Aarhus.

- Man kan høre det, når de sidder i bandbussen og snakker om GF, og ellers følger de jo op på en stolt Aarhus-tradition med ikke at gå af vejen for en god fest. Det gælder også musikalsk, siger Steffen Brandt til TV2 ØSTJYLLAND og fortsætter:

- Der er noget underspillet over den samlede approach, som vi siger, og det er vel egentlig sådan både vi i TV-2 og Bogfinkevej ser os selv. Vi er rimeligt meget nede på jorden.

Her kan du se TV2 ØSTJYLLANDS web-dokumentar om Bogfinkevej
 

Malling kirke

play Nu er dræbte Freyja bisat

AGF-Sønderjyske

Østergaard: Stadion-forsøg skal afsløre kviktestens pålidelighed

image5

En person fundet død i villakvarter i Silkeborg

Laura Thomsen Luxury

Butiksejer lod kunder bytte julegaver under nedlukning: Torsdag kom han godt fra start i retssagen

corona

liveblog COVID-19 LIVE: Antallet af coronasmittede overstiger 600

20141104-103344-2-1920x1280we

play Havbrugsejer beskyldes for massiv forurening - nu begynder retsagen