Stak af fra politiet

24-årig stak af fra politiet og ikke hospitalet

Den 24-årige psykiatriske patient, Kenni Stegemeier Lausch, der er efterlyst i Aarhus, stak af fra to betjentes varetægt og ikke fra hospitalets.

- Det bliver fremlagt som om, at nu er der endnu en patient, der er stukket af fra psykiatrisk hospital. Det er ikke rigtigt. Det er en mand, der er løbet fra politiets varetægt, og det er noget helt andet, oplyser Per Jørgensen, der er cheflæge i Psykiatrien i Region Midtjylland til TV 2.

Kenni Stegemeier Lausch sad varetægtsfængslet efter et drabsforsøg i oktober, hvor et skænderi i nattelivet i Aarhus endte med, at en mand blev stukket overfladisk i maven med en kniv og en kvinde slået i hovedet med en flaske.

Manden har været på flugt siden 2. december, men først nu er politiet gået ud med en efterlysning, fordi han har opsøgt vidner i sagen, og han betegnes af politiet som særdeles farlig.

Stak af fra to betjente
Kenni Stegemeier Lausch var dog tilsyneladende i politiets varetægt, da han stak af i starten af december.

Manden har været på flugt siden 2. december, men først nu er politiet gået ud med en efterlysning, fordi han - ifølge politiet - er begyndt at udvise en særdeles farlig adfærd.

Den psykiatriske patient var på hospitalet for at blive undersøgt sammen med to betjente. Da undersøgelsen var færdig, og manden skulle transporteres tilbage, løber han fra politiet.

-Ligesom hvis han var stukket af fra politiet i Fakta, ville Fakta heller ikke bryde sig om, at det blev fremstillet som om, det var Fakta, der ikke kunne deres arbejde, så er vi selvfølgeligt kede af at blive fremstillet på den måde, forklarer cheflægen.

Politiet har bekræftet over for TV 2 NEWS, at manden stak af fra deres varetægt.