Stadig mystik om bidsk hund: - Vi har intet set til den

Den tibetanske mastiff, der i sidste uge bed en politimand og blev anskudt, er muligvis ikke løs længere

Hunden er af racen tibetansk mastiff, som ses på billedet. Foto: Colourbox - genrefoto

En stor hund af racen tibetansk mastiff blev i sidste uge genstand for en større eftersøgning. Hunden havde bidt en politibetjent og blev ramt af et skud. Hunden forsvandt derefter ind i Lisbjerg skov, men der er den muligvis ikke længere. 

Vi har en formodning om, at den ikke længere løber frit rundt. 

Jakob Christiansen, kommunikationsrådgiver, Østjyllands Politi. 

- Vi har en formodning om, at den ikke længere løber frit rundt, men at nogen har taget den til sig, siger Jakob Christiansen, der er kommunikationsrådgiver hos Østjyllands Politi til TV2 ØSTJYLLAND. 

Han fortæller desuden, at politiet, på nuværende tidspunkt, ikke har flere kommentarer til sagen.

Læs også Hund ramt af politiskud: Løber skamskudt rundt i skoven

I Lisbjerg er beboerne heller ikke stødt på hunden. 

- Vi har intet set den til den. Der er fuldstændig dødt. Jeg tror ikke, at der er nogen i Lisbjerg, der har set den. Så ville jeg have hørt om det, siger Anita Bach Danielsen, der bor i Lisbjerg. Hun fortæller, at hunden har været et stort samtaleemne i byen. 

- Sikke en sag. Herude, hvor der ellers er så stille og fredeligt, kommer der pludselig sådan en hund, siger Anita Bach Danielsen.

Har bidt før

Da hunden onsdag i sidste uge satte tænderne i en betjent, var det ikke første gang, at hunden bed fra sig. Anita Bach Danielsen har tidligere fortalt til TV2 ØSTJYLLAND, at hunden har bidt andre i området, og det har Østjyllands Politi bekræftet. 

- Der har blandt andet været anmeldelser omkring bid, siger Jacob Christiansen fra Østjyllands Politi til TV2 ØSTJYLLAND. 

Læs også Hund bed politimand og blev ramt af skud: Den har bidt før

Selvom meget tyder på, at hunden ikke længere opholder sig i Lisbjerg Skov, skal man ikke gå hen til den, hvis man støder på den.

- Hunden kan finde på at bide. Borgere, der ser hunden, opfordres derfor til ikke at gå hen til den, oplyser politiet, der i øvrigt ikke vil oplyse, hvorfor hunden bed betjenten.

Østjyllands Politi vil stadig gerne høre fra folk, der har set hunden.