Spritbilist pløjede gennem haver og kørte ind i et træ

En 22-årig mand er sigtet for spirituskørsel, efter han kørte gennem to haver og stak af fra politiet

Det var i krydset her, at bilisten mistede herredømmet over bilen og kørte ind i to haver. Foto: Google Street View

Beboere på Teglbakken i Højbjerg fik sig formentlig noget af et chok, da de ved midnatstid pludselig blev vækket, efter en bil kørte gennem deres haver, inden den med et brag kørte ind i et træ og væltede om på siden.

Episoden skete torsdag aften klokken 23.43. Her mistede føreren af bilen, en 22-årig mand, kontrollen over bilen og kørte gennem en hæk, ind i en have og fortsatte videre ind i endnu en have, hvor bilen ramte et træ.

Læs også Betjent på vej hjem fra arbejde fangede slingrende spritbilist

Ud over den 22-årige fører af bilen var der også en 20-årig mand med i den. Begge mænd uskadt fra sammenstødet med træet og valgte at stikke af fra stedet.

Det var i krydset her ved Ny Moesgårdvej og teglbakken, at bilisten mistede herredømmet over bilen og kørte ind i haverne. Foto: Google Maps

- Beboerne på vejen kunne pege patruljen i den retning, som de to mænd var stukket af i. Vi havde en hundepatrulje ude, som kunne følge efter dem. Først fandt de den ene og kort tid efter også den anden, siger kommunikationsrådgiver hos Østjyllands Politi, Jakob Christiansen.

Læs også Dyr brandert: Spritbilist fik bilen konfiskeret

Ifølge Østjyllands Politi havde de unge mænd været til en fest inden og 'havde fået en del at drikke'. Den 22-årig har også erkendt over for politiet, at han havde kørt bilen i beruset tilstand.

Han er nu sigtet for at have kørt spritkørsel, for manglende agtpågivenhed og for at stikke af fra et færdselsuheld.