Spottet på SPOT Festival: - Det var virkelig en af de største oplevelser

SPOT Festival er festivalen, hvor de artister, der ligger lige under radaren, bliver spottet. For Pauline gav det pote at optræde på festivalen sidste år.

quote Alle vil jo bare være noget for nogen. Alle vil jo bare være elsket af nogen.

Pauline i hittet 'Noget for nogen'

Måske har du hørt de efterhånden velkendte linjer blive sunget ud gennem højtaleren, når du kører i bil.

Sangen 'Noget for nogen' er i hvert fald efterhånden blevet noget af et radiohit. Det er sangeren Pauline, der står bag hittet, som hun optrådte med på SPOT Festival sidste år.

- Det var virkelig en af de største oplevelser. Det her med at stå foran så mange mennesker og dele noget med dem og bare stå og synge sammen, siger Pauline til TV2 ØSTJYLLAND, da vi møder hende inden en koncert i Tivoli Friheden fredag aften, hvor hun skulle optræde med bl.a. Tina Dickow.

Endnu en stor oplevelse for den unge artist.

- Det er jo en drøm at få lov til at stå der med folk, man virkelig ser op til og beundrer, og som er så dygtige. At dele det med dem og det publikum, der er kommet - hvor heldig har man lige lov at være? Det er virkelig vildt, siger hun.

Hør Pauline fortælle om sine drømme for fremtiden.

Faktisk minder Tina Dickow og Paulines historie om hinanden. De er nemlig begge blevet spottet på SPOT Festival.

- SPOT Festival skaber det her rum og en plads for vækstlaget på en anden måde end nogle af de etablerede festivaler. SPOT sætter virkelig fokus på det her med vækstlagsartister. Og det kan bare noget helt specielt, og det skaber en helt speciel stemning, siger Pauline.

Selvom hun nu er blevet spottet og er begyndt at lave flere optrædener som den til Fed Fredag i Tivoli Friheden fredag aften, så skal hun igen i år optræde på SPOT Festival.

I aften - lørdag - spiller Pauline i Rytmisk Sal i Musikhuset kl. 21.15.